OVER ONS

Wij zijn een visrokerij/visgroothandel gelegen in Enkhuizen, gespecialiseerd in het roken en verwerken van Paling & Zalm. Daarnaast bieden wij diverse andere soorten gerookte en verse visproducten aan. Onze werkwijze is nog net zoals vroeger en dus pure ambacht.
Wij leveren onder andere aan viswinkels, visgroothandels, horeca etc. Voor een eventuele prijsopgave van ons complete assortiment kunt u te allen tijde onze prijslijst opvragen.

Wij maken in ons rookproces geen gebruik van elektrische kasten. De vissoorten worden gerookt in grote hout gestookte rookkasten. Hierdoor hebben wij nog steeds de echte ambachtelijke kwaliteit en smaak van vroeger.

Na jarenlang vanaf kinds af aan in de palinghandel te hebben gewerkt is Theo Schilder in 1984 voor zichzelf begonnen met een viswinkel. Hij kocht daarna al vrij snel een pandje op het industrieterrein om zelf paling te roken. In de loop der jaren rustig maar gestaag gegroeid, met altijd de nadruk op ambacht en kwaliteit. Daar willen we geen concessies aan doen.

Hierna is het bedrijf uitgegroeid tot leverancier van verschillende viswinkels, groothandels en horeca bedrijven. Inmiddels is de derde generatie alweer tot de directie toegetreden.

Oprichters Theo Schilder en Henny Edelenbosch komen allebei uit een geslacht van Zuiderzeevis.